Reklámarc

Mint ahogyan a legtöbb hírességet, Lizzie-t is felkérte már egy – egy márka, hogy Ő legyen a következő kollekciójuk, vagy épp kampányuk arca. Itt most megtudhatod, hogy miknek volt már a reklámarca kedvencünk.

Miu Miu – Spring/Summer 2014:

A 2014-es Miu Miu tavaszi&nyári kollekciót több híresség is hirdette, többek között pedig Lizzie is. A fotózásra amúgy 2013-ban került sor New Yorkban. Kedvencünk pedig, hosszú kivasalt hajjal látható a képeke, illetve szemüvegekben is, hiszen többek között,a márka szemüvegeit is népszerűsítette.

H&M Spring 2018: 

A következő márka aminek az arca lett, az a H&M ruházati márka. Őt, és Wiona Ryder népszerűsítették a tavaszi kollekciót. Itt nem csak képek, hanem videók is jelentek meg. Illetve természetesen a két színésznő hatalmas plakátokon volt látható sok országban.

Bobbi Brown kozmetikai nagykövet (2019)

Az 1991-ben alapított sminkmárka kollekció nagykövete lett kedvencünk 2019-ben. Lizzie nagyon szereti ezeket a termékeket, nagyon sok videót megosztott már velünk arról, hogy ő miként használja a termékeket, hogyan készít el például egy hétköznapi sminket, a vörös szőnyeges eseményekre is általában a Bobbi Brown termékekkel készítik el a sminkjét.