Párkapcsolatok

Boyd Holbrook: (2012 – 2015)

Elizabeth első párkapcsolata, amiről tudunk, az Boyd Holdbrook amerikai modellhez köthető. 2012 – 2015 között voltak együtt. Boyd pedig 2014 márciusában megkérte Elizabeth kezét, aki igent mondott neki, majd a szakításról szóló pletykák akkor terjedek el, amikor észrevették a képeken, hogy Lizzie már nem hordja a gyűrűjét. A páros több alkalommal is megjelent nyilvánosan, támogatták egymást a munka terén is.

Robbie Arnett ( 2017 – )

Lizzie, és a Milo Greene együttes frontembere, 2017 óta alkotnak egy párt. Akkor kezdtek először arról pletykálni, hogy egy párt alkotnak, amikor 2017 ben először látták őket együtt, majd egyre több olyan fotó látott napvilágot, ahol együtt sétálnak. Akkor tették hivatalossá a kapcsolatukat, amikor ugyan abban az évben, együtt jelentek meg az Emmy díjátadón. A páros jelenleg is együtt van, sőt Robbie 2019 Júliusában megkérte Lizzie kezét. Arról, hogy mikor házasodnak össze, egyelőre nincs hír. Elizabeth viszont csak úgy ragyog párja oldalán.


Pletykák

Chris Evans: (2015)

Miután Elizabeth és Boyd szakítottak, természetesen egyből mindenki arra volt kíváncsi, hogy ki rabolja majd el a gyönyörű színésznő kezét. Nem is kellett sokat várni, ugyanis 2015-ben arról kezdtek pletykálni, hogy Chris Evans, a Marvel filmek Amerika kapitánya randiznak. Sokak szerint ugyanis, a képernyőn és azon kívül is csak úgy izzott köztük a levegő. Minden a ketten kijelentették, hogy csak barátok, illetve azt is elmondták, hogy sokszor a bulvárlapok többet látnak bele az egészbe, mint ami valójában van.

Tom Hiddleston: (2015)

Szintént 2015-ben, egy másik kollégájával is szóba hozták, méghozzá a jóképű angol színésszel, Tom Hiddlestonnal, aki Loki-t kelti életre a Marvel filmekben, illetve együtt játszottak az ” I Saw the Light” című filmben, Lizzie itt, a Tom által megformált Hank Williams feleségét alakította. A pletykának többek között az adott okot, hogy 2015. Júliusában együtt vacsoráztak Londonban, majd közös taxival távoztak a helyszínről. Elizabeth viszont elmondta, hogy szó sincs arról, hogy romantikus kapcsolat lett volna köztük, csupán csak barátok,akik évek óta ismerik egymást,és együtt vacsoráztak.