Újabb interjú – Lorraine

Elizabeth újabb online interjút adott, ezúttal a Lorraine című műsor vendége volt virtuálisan, ahol természetesen a WandaVision-t promotálta. Ráadásul ma egy online élő konferencia is lesz, amit hazai idő szerint – elvileg – 18:00-tól mi is nyomon tudunk majd követni. 

Elmondta, hogy mennyi szeret Paullal együtt dolgozni, szóba került az is, hogy Robbie is vele van Angilában, nagyon szeretnek ott lenni, az esőben sétálni, a parkban lenni. Sőt, az is kiderült, hogy ha minden jól megy, akkor már jövőhéten újra kezdetét veheti a Doctor Strange 2 forgatása, amit természetesen szigorú tesztelés előz majd meg, a WandaVision utolsó két hónapjában már javában tombolt a járvány, és szigorú protokoll szabályokat követett a Disney, senki nem is volt a stáb közül pozitív a tesztre. . Akadt egy vicces momentuma is a műsornak, hiszen egy ponton azt mondta Lorraine, hogy Elizabeth a Dr Strangelove című filmet forgatja, az interjú végén pedig javította magát.

– Azt hiszem, hogy azt mondtam, hogy Doctor Strangelove, de ez a Doctor Strange. Annyira sajnálom! Bár az is egy nagyon jó film!
– Más, de jó! – mondta nevetve Lizzie.